Vendégkönyv

Örömmel vesszük és különösen fontos számunkra, hogy mi és olvasóink is megismerjék véleményét irodánkról, weblapunkról, munkatársainkról.
Kérjük írja le és küldje el utazásával kapcsolatos észrevételeit, tapasztalatait, élményeit.
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket hozzászólásával.

Varga István

2014-09-03 19:04:23

2014. augusztus 23-tól 30-ig egy 42 fős túra csoporttal részt vettem az Iroda által szervezett bulgáriai úton.
Szállásunk Bansko-ban volt a Banderitsa hotelben, melyről csak felsőfokon lehet
beszélni. A szobák nagyok, tiszták, felszereltségük kifogástalan. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékára és minőségére nem lehet kifogást tenni. A személyzet készséges volt, minden kérésünknek eleget tett.
A buszos utazás sofőrjei készségesek voltak, minden igényünket kielégítették.
A Top Tours Irodát mindenkinek ajánlom,
tevékenységüket a szakma élvonalába sorolom.

Varga István és túracsoportja

Győrffy Pálné

2014-07-23 16:58:41

Minden èvben mikor az utazás gondolata felmerül bennünk,ezt az irodát választjuk.Hegyesi Sándor mindig készséges,tájèkozott és segítőkész. Sikerült az idén is egy nagyon korrekt utazást ajánlania melyet el is fogadtunk. Gyönyörű helyen,tökèletes kiszolgálással és szeretettel.Ez a hely Görögország Panteleimonas beach Afroditi szálloda. Mindenben megfelelő volt,családias csöndes. Köszönet érte csodás napokat töltöttünk itt.:)

Féderer Tibor

2014-06-17 22:42:33

Egyszerűen csak ajánlani tudom bizalommal őket. Eddig ismert utazási irodák közül a legjobb iroda! Kedvességük, elkötelezettségük a nyaralni vágyók iránt leírhatatlanul tökéletes!

Kedves Top Tours!

Köszönöm eddigi sikeres nyaralásaink szervezését, mind kifogástalan volt!!!

Cserkúti Zoltán

2013-11-01 07:19:41

Kedves Szervezők!

Köszönöm az élményt, amiben 2013.10.26-án részem lehetett a Szádelői túrán. Szlovákia csodálatos völgyét barangoltuk be, ami különleges feltöltődést,testi-lelki pluszt adott! Öröm ilyen tapasztalásokat szerezni.

Köszönettel, Cserkúti Zoltán

Badényi Zsuzsanna

2013-10-27 08:54:59

Kedves TOP TOURS!
Szádelői szurdokba (Szlovákia) szervezett kiránduláson, túrájukon vettem részt tegnap(2013-10-26) az Iroda szervezésében.
A munkatársak, irodavezető munkáját előttem már sokan, okkal dicsérték.
Mindent elmond, amit én gondolok:
TÖKÉLETES NAP, TÖKÉLETES PILLANATOKKAL!
:-)
Köszönöm ezt mindazoknak, akik a szervezésben, lebonyolításban aktívan részt vettek!
Biztos vagyok benne, ott leszek még a jövőben jó pár kirándulásukon... :-)
Üdvözlettel: Badényi Zsuzsanna

Mátrai Benedek

2013-07-19 14:07:34

2013. július 6-án szombaton egynapos kiránduláson vettünk részt a verőcei, kismarosi és szokolyai egyházközségből. A Top Tours Utazási Iroda szervezte meg programunkat. Kiváló idegenvezetőt adott,városi programjainkat kitűnően megtervezte és lebonyolította, szakmailag is és emberileg is a legjobb élményekkel gazdagodva térhettünk haza az útról. Örök hálával gondolunk ezért Ilonára és Emőkére: Mátrai Benedek plébános

Turán Lászlóné

2013-06-26 17:36:30

Kedves TOP TOURS!
Én és családom gratulál a munkájukhoz, szervezettségükhöz, sok-sok tapasztalat, rutin, munka rejlik mögötte. Köszönet piros nagybetűvel!!!!!! minden perc és pillanat varázsáért, amit átélhettünk Mauritiuson.
A sziget maga a mesebeli paradicsom, amit földi halandóknak muszáj egyszer felfedezni minden zeg-zugát sajátos laza életérzéssel, növényzettel, állatvilággal. stb.... !!!!!!Még nem késő 1-2 év múlva sajnos itt is elvész az érintetlen természetesség......
Köszönet Szekeresné Tanács Ilona aktív közreműködéséért, segítőkészségéért. kedvességéért, szervezettségéért.....TOP TOURS a TOP-on.
Ritka jelenség manapság.....KÖSZÖNET!
!!!!!
Turánné Jutka

Bokor András

2012-12-31 00:16:15

December 23-án vettünk részt egy nagyobb csoporttal a Madách színház Mary Poppins előadására szervezett kiránduláson. Az egész út kitűnően szervezett volt, idegenvezetőnk (Bence) nagyon érdekes, részletes, ízes előadást tartott a Pest felé tartó út alatt Magyarország történelméről. Nagyon felkészült vezető, szívesen látnánk máskor is!
Az előadás is nagyon jó volt, érdemes megnézni.
Köszönjük a Top Tours-nak a szervezést, máskor is biztosan részt fogunk venni hasonló "kulturális" utakon.

Faragó Sándorné

2011-12-23 16:57:50

Az adventi pozsonyi túrán és több más úton is részt vettem már, az iroda munkatársai profik, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Az advent Pozsonyban különleges és érdekes volt, Hegyesi Sándor idegenvezetése és lelkes közreműködése
nagyban hozzájárult az út sikeréhez.

Dudásné Siklósi Bernadett

2011-12-22 10:12:38

Tisztelt Utazási Iroda!December 17-én voltunk az önök által szervezett egy napos pozsonyi kiránduláson! Jól éreztük magunkat !Nagyon hálásak vagyunk a buszsofőrök,idegenvezetők,rendkívüli munkájához,sok sikert kívánunk nekik és önöknek a jövőben is!Köszönettel D.S.Bernadett

Kökény László

2011-09-05 10:15:03

Kedves Hegyesi Úr !
Köszönjük az újabb remek tippet és nyaralást. Valóban remek kis hely Igrane Horvátországban. Környezet festői és barátságos, az ellátás nagyon jó, az elhelyezés jó, ha a parkírozást is megoldanák és nem viccelnének vele / tragédia /, akkor ez a kis gyöngyszem sokáig megoldhatná a nyári programmunkat. Továbbra is bízva Önökben maradok tisztelettel : Kökény László Makó

Gárgyán Ágnes

2011-08-30 12:52:13

Szeretném mindenkinek ajànlani a Korfu szigetén lévö Marbella Hotelt, aki egy hetet egy 5 csillagos nagyon szép és igényes hotelban szeretne tölteni. Mindenki nagyon kedves, a strand és a medencék is fantasztikusak, és a busz is a közelben àll meg, ha valaki szeretne Korfu vàrosba utazni vagy fakultativ programok keretében a szigetet bejàrni. Köszönjük a szervezést, kedves Top Tours Iroda. üdvözlettel: Gárgyán Ágnes

dr Solymossy Margit

2011-04-18 11:29:55

Kedves Lonci!
Tájékoztatlak arról, hogy a CIPRUSI körütazásunkat szerencsésen
megtettük. Az ígért programot 100 %-ban teljesítették a szervezők.
Rendkivül jó légkörű utazáson vehettünk részt . A csoportkísérő Ibolya
és a helyi idegenvezető Mária csodálatos élményt produkált számunkra.
Mindent szakszerűen és magas inteligenciával mutattak be. Nagyon jól
szervezték az időnket, amit kellett megmutattak, információval láttak
el. Az időnk és az elhelyezésünk, étkezési lehetőségeink jók voltak.
A reptéri fel és hazautazást Péter nagyon precizen szervezetten,
pontosan megoldotta. Gyorsan hazarepített bennünket.
Köszönjük nektek is, hogy ilyen munkatársakkal dolgozhattok.
Elégedettségünk jeleként csak azt ígérhetjük, ha ilyen szép utakat
tudtok ajánlani, időközönként továbbra is nálatok jelentkezünk.
Üdvözlettel: Márkusné Irénke, Takácsné Icus, és Solymossy Margit

Homoki Szilvia

2011-03-31 19:12:01

Örülök, hogy személyesen is megismerhettem Szekeresné Tanács Ilonát és remélem, hogy Kárpátaljára a Beregdédai Falusi Turizmussal is sikeres kapcsolatokat fog kiépiteni. Várjuk a kedves vendégeket magyar vendégfogadó családoknál. Tisztelettel Homoki Szilvia jegyző.

Tariné Dr. Német Ildikó

2010-12-13 11:19:14

2010. dec. 11-én a családommal a bécsi Sissi programon vettünk részt az utazási iroda szervezésében.
Az idegenvezető és kísérője jól felkészült, kedves és segítőkész volt, akár csak a buszvezetők is. A program csodálatos, mindnyájunk számára örök emlék marad.
Egy dolog viszont elszomorított minket, amiről nem biztos, hogy az iroda tehet, de talán lehetne tenni ellene, hogy mások ne járjanak úgy, mint mi: A program nevéhez méltóan a nap végén a Sissi Múzeumot tekintettük meg (volna), melyre 5 órára kaptunk bebocsájtást.Mindenki megkapta az audio guide-ját és elindultunk a kiállító termekbe. Nem sokkal 1/2 6 után a teremőrök el kezdtek sürgetni minket, hogy 17 perc múlva bezár a múzeum és még több, mint 20 terem áll előttünk, így ne álldogáljunk, nézelődjünk, s hallgassuk végig a tájékoztatást, hanem igyekezzünk kifelé. Innét egy rohanás volt a többi termeken át, s a kiállítás hátralévő részét nagy sajnálatunkra nem tudtuk rendesen megnézni.
Kérdésem: Ha tudják, hogy 1 óra nem elegendő, akkor miért adnak el jegyet még a 17 órás belépési csoportnak is???
Nagy csalódás volt ez számunkra!

A szervezés többi részét nagyon köszönjük, kifogástalan lett volna!
Tisztelettel:
Tariné Dr. Német Ildikó és családja

Csipak Klára

2010-12-02 10:40:33

2010.nov.27.bécsi Sissi program:
Kiváló szervezés, udvarias, jól felkészült idegenvezetők,tartalmas, szép program!
Gratulálok,mindenkinek szívből ajánlom!

Mosonyi Helga és Jutka

2010-08-11 10:42:44

Csodálatos öt napot töltöttünk Erdélyben, örök emlék marad. Külön köszönet a sofőr Gyurinak a biztonságos, profi vezetésért mindvégig, és Andrásnak, a lenyűgözően nagytudású idegenvezetőnek, akinek még jó humora is van!
üdvözlettel
Helga és Jutka

Keresztes Erzsebet

2010-06-13 11:58:02

Tobb alkalommal utaztam az Iroda szervezeseben, mindig visszaterek hozzajuk!
A kenyai utazasukat kaladnvagyoknak es kalandkedveloknek tudom ajanlani. A megprobaltatasok es faradtsag meghozza a sikert es az oromot, erdemes arra jarni es megismerni Afrika ertekeit. Az Iroda elozetes informacioi biztonsagot jelentettek az ut soran, szamonkra valoban szemelyre szabott volt az tura.

Anikó, Csilla, Kati és Kata

2010-05-16 21:36:35

Már megint egy csoda jó nap, csoda jó szervezéssel, rendkívül kedves, aranyos és okos idegenvezetővel, kísérővel. KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Andrew

2010-04-08 09:31:42

This is really a nice website and i found some useful and informative material on it. I have developed a useful link, music search provides you with some interesting information that can be beneficial to you, and you can avail a lot. Please have a look at it.
Thanks

Anikó és Csilla

2010-03-20 22:34:12

Nagyon köszönjük a március 20-i Parlamentes Spamalot-os \"túrát\"\'! Nagyon jól éreztük magunkat. További sok ilyen napot kívánunk Önöknek és magunknak is!

Kovács Péter

2009-12-15 14:25:47

2009.12.12-én Bécsbe látogattunk egy napra. Ez úton szeretném az alkalmat megragadni és megköszönni Polgár Antalnak az idegnvezetést és a számos új információt valamint Győrffy Kata irodai kísérőnek a mérhetetlen türelmét, melyet az utasok iránt tanusított bizonyítva felkészültségét, rátermettségét, probléma megoldó képességét. Köszönjük mégegyszer, Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt kívánunk Önöknek és az iroda többi Dolgozójának.
Reméljük legalább olyan remek lesz Önöknek mint a mi kiruccanásunk volt az Önök segítségével!
Tisztelettel:
Kovács Péter és Kedvese
Békéscsaba

M.Eszter

2009-12-14 23:50:49

Mi csak jókat tudunk mondani!
Fantasztikus volt a szombati Advent Bécsben!!! A számos lehetőség közül mi az "inyenc programot" választottuk. Jókat ettünk, ittunk, gyönyörködhettünk Bécs utcáiban és bőven volt időnk kószálni az adventi vásárban is! Az idegenvezetőnk Emmer Zsuzsa és az irodai kísérőnk Hegyesi Sándor számos aprósággal leptek meg minket, nagyon kedvesek és rendkívül felkészültek voltak! Nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük ezt a szép napot!

Üdvözlettel,
M.Eszter

Tóth Gábor

2009-12-13 11:59:33

2009.12.12-én utaztunk egynapos adventi kirándulásra Bécsbe. Reggel 03.15-kor volt a tervezett indulás, 20 perces késéssel befutott a busz. A Kittsee-i csokigyárat is útba ejtettük, ahova időben odaérkeztünk. Többre számítottam egy tízperces videónál, de a csoki nagyon finom volt.
A kísérők többször is felhívták a figyelmünket az időpontok maradéktalan betartására, amit RAJTUK KÍVÜL mindenki betartott. Ez a pontatlanság vezetett oda, hogy egy utast majdnem ott is hagytunk. Bécs egyébként gyönyörű és utánozhatatlan, mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg legalább egyszer, ha van rá módja.
Köszönet az idegenvezető szakmai tudásáért és a kísérőnk kedvességéért.
Tisztelettel:Tóth Gábor
Ui:javasolnám az útközbeni pihenők körültekintőbb megválasztását(ne ott álljunk meg, ahol már több turista busz is áll).

Kőrösi Tibor/CAR-avan Utazás

2009-12-08 11:20:40

Kedves Top Tours Utazási Iroda Szeged!
Mint \"öreg\" kolléga, had írjam tegeződve a következő sorokat.
2009. december 05-06-án a Ti irodátok szervezésében Bécsben töltöttük Advent második hétvégéjét. Jó néhány utazási iroda kínálata közül a ti ajánlatotok nyert, így veletek utazott baráti körünk 13 tagja, köztük én is.
A meghirdetett programok miatt választottam a Ti ajánlataitokat, sűrűnek tűnhetett, de tartalmasnak. Az idősebb korosztály is jól viselte a tempót.
Csak szuperlativuszokban nyilatkozhatok az idegenvezetőnkről Emmer Zsuzsáról, valamint csoportkísérőnkről Győrffy Katáról.
Mindketten jól felkészültek, kedvesek és türelmesek, ami egy busznyi ember gardírozásánál elengedhetetlen.
Buszvezetőnk is jól teljesített. Szívesen utaznék Velük ismét!
Jó válsztás volt az UNO City melletti szállásunk a H.Lenas Donau 3*, kényelmes és tiszta, a svédasztalos reggeli bőséges választékú.
Továbbra is várom irodátoktól a hírleveleket, jó szívvel kínálom utasainknak ajánlataitokat.
Üdvözlettel: Kőrösi Tibor CAR-avan Utazás/Kecskemét

Cserkúti Zoltán

2009-11-14 21:39:03

Ezúton köszönöm, hogy ismételten felejthetetlen élményben volt részem az Iroda -és munkatársai- által.
Nagyon színvonalas volt a Tuthanhamon kiállítás; az azt követő Mozart musical pedig lenyűgöző!
Továbbra is maradok hűséges utazójuk.
Tisztelettel, Cserkúti Zoltán

Komócsin Krisztina

2009-09-04 10:27:23

Ez úton szeretnénk megköszönni Hegyesi Sándornak és persze az iroda többi dolgozójának, hogy idén is segítettetek megszervezni a nyaralásunkat. Minden a legtökéletesebb volt és ismét felejthetetlen élményekben volt részünk. Mindent nagyon köszönünk. További sok sikert a munkátokhoz! Még hallotok rólunk :-) Üdv! Komócsin Kriszta&Márton István

Szűcs Hajnalka

2009-08-18 22:24:42

Kedves Mindenki!
Évek óta az iroda szervezésében nyaraltunk, és örömmel mondhatom el, hogy csalódás soha nem ért bennünket. Ebben az évben a gyerekeink mentek Hegyesi Sándor irodavezető készséges, és igen nagy szakmai hozzáértésével nyaralni. Elsősorban Hegyesi Úrnak köszönjük (a gyerekek nevében is: Nemes Hanna, Gázsity Milos) a felejthetetlen bulgáriai nyaralást, és nem utolsó sorban Szekeresné Tanács Ilona ügyvezető úrhölgynek, aki intézte számukra az adminisztrációt.

A sok kedves Mindenkinek kifejezetten a Toptours Irodát javaslom megbízhatóságáért, és szakmai hozzáértésükért.

Az iroda dolgozóinak további minden jót kívánok, és természetesen maradunk hűséges utazók.

2009.augusztus 18.
Üdvözlettel
Szűcs Hajnalka

Gargyan Agnes

2009-07-31 12:14:35

Juliusban egy hetet toltottunk Bulgariaban, a 4*-os Burgas Beach Hotelben. A hotel fekvese nagyon jo, 20 m-re a tengertol, es minden szempontbol meg voltunk vele elegedve. Az All Inclusive szolgaltatastol kezdve a kiszolgalassal, a szobakkal es termeszetesen a hotelhez tartozo medencevel, ami tiszta, nagy es az egyik legszebb a kornyeken. A kozpont gyalog 10 perc es oriasi elet van minden este egeszen kesoig. Aki egy minden szmpontbol pihenteto hetet szeretne, irany Bulgaria Napos Part Burgas Beach. Udvozlettel: Gargyan Agnes

VargaZsófia

2009-02-22 17:42:47

GrandTours? A legjobb. Az idén is - csak Velük. :) :) :)

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány-Lantos Sándor

2008-12-05 12:41:47

2008. november 27-30. között az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány daganatos, leukémiás gyermekekből álló csoportjával Mikulás-látogató kiránduláson vett részt az Iroda szervezésében a finnországi Rovaniemiben.

Örülünk, hogy egy valóban jól szervezett, élményekben gazdag kirándulás részesei lehettünk. Az Iroda munkájával teljes mértékben elégedettek voltunk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk.

Lantos Sándor
irodavezető
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Kern György és családja

2008-11-24 19:22:38

2008. november 15-én családommal és barátainkkal részt vettünk az Iroda által szervezett bécsi kiránduláson. Fő célunk a Van Gogh kiállítás megtekintése volt, de megnéztük a schönbrunni kastély pompás császári lakosztályait, és autentikus bécsi idegenvezetésben is részünk volt egy ott élő idegenvezető segítségével. Bécs még mindig gyönyörű. A Van Gogh kiállítás előtt Szabó András szegedi festőművész dvd-s illusztrációval gazdagított előadásában út közben ismertette meg velünk a festő életét, és avatott be művészetébe. A kiállítás, ilyen előkészítés után már sokkal maradandóbb élményt jelentett számunkra. Ezt követően Zsuzsival, fáradhatatlan kiskunfélegyházi idegenvezetőnkkel sétáltunk Bécs alkonyodó belvárosában. Este az adventi vásár megnyitóját is megnéztük a csodásan kivilágított városházával, a 30 méteres kékben fénylő fenyőfával és a több ezer boldogan ünneplő bécsi emberrel. Karácsonyi hangulatunkat fokozta az ínycsiklandozóan illatozó forralt bor, amit természetesen meg is kóstoltunk. Köszönjük a tartalmas kirándulást a szervezőknek és külön köszönjük azt, hogy nekünk már november 15-től karácsonyi hangulatunk van. Kern György és családja.

Szűcsné Czeglédy Róza

2008-07-24 22:13:27

Érdeklődéssel olvasom utazással, kikapcsolódással kapcsolatos, változatos programokat kínáló hírleveleiket. Csak elismeréssel lehet szólni munkájukkal és tájékoztatásukkal kapcsolatban. Szerintem Önök szolgáltatásaikkal és hozzáállásukkal a szakma élvonalába tartoznak. Sok sikert kívánok munkájukhoz!

Cserkúti Zoltán

2008-06-24 19:23:56

Májusban egy csodálatos kiránduláson voltunk a barátaimmal- mindannyiunk megelégedésére- Bécsben, a Tuthanchamon kiállításon.
Bécs varázslatos város, a szervezés, utazás pontossága csak növelte az élményt.

Máskor is szívesen veszünk részt az útjaikon!

Soltész Kálmán

2007-02-23 22:23:17

Csak ajánlani tudom az irodát mindenkinek.
Kedvességük és figyelmességük az, ami által sikerült rendszeres utasokká válni az irodánál.
Top Tours Utazási iroda Szeged, Szentháromság u.15.

Csaba

2007-01-02 10:59:50

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

CsabaSzóljon hozzá

Név :
Email :

Ellenőrző kód

Ha nem tudja elolvasni a szöveget, kattintson ide
Ide írja be a kódot :